Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Dumaszínház: "A szállodák is kinyithatnak reggel 5 és este 10 között"

A fiúk megint nagyot alakítottak, ezúttal nyitási tájékoztatót tartottak.

Március végén is írtunk Minden, amit a védettségi igazolványról tudni lehet, csak nem érdemes 2021. March 24. 10:24 a Dumaszínház társulatának egyik paródiájáról, melyben az akkor sokat emlegetett védettségi igazolványról szóló kormányzati tájékoztatót figurázták ki.

Ebből megtudhattuk például, hogy az is megkapja az igazolványt, aki átesett azon, vagy legalább 80 százalékos eredménnyel töltötte ki a nemzeti konzultációt.

És amit az előző videójukról írtunk Minden, amit a védettségi igazolványról tudni lehet, csak nem érdemes 2021. March 24. 10:24 , az a szerdán megjelent Nyitási tájékoztatóra is igaz. A humor forrása továbbra is az, hogy Litkai Gergely és Kovács András Péter felnagyítja a kormány kommunikációjának abszurd ellentmondásait.

Ezúttal például kiderül, hogy újra engedélyezték a gólörömöt három főig, gól nélkül is. De azt is megtudhatjuk, hogy a szállodák is kinyithatnak reggel 5 és este 10 között. Éjszaka azonban a vendégeknek kint kell várakozniuk.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Minden, amit a védettségi igazolványról tudni lehet, csak nem érdemes

Azt például kevesen tudják, hogy az is megkapja, aki átesett azon, aki már átesett a fertőzésen, vagy legalább 80 százalékos eredménnyel töltötte ki a nemzeti konzultációt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor