Minden, amit a védettségi igazolványról tudni lehet, csak nem érdemes

Azt például kevesen tudják, hogy az is megkapja, aki átesett azon, aki már átesett a fertőzésen, vagy legalább 80 százalékos eredménnyel töltötte ki a nemzeti konzultációt.

A Dumaszínház két humoristája, Kovács András Péter és Litkai Gergely elkészítették sajátos tájékoztatójukat arról, hogy mire jó a védettségi igazolvány, ki kaphat ilyet és meddig érvényes.

A paródia megérdemli a csillagos ötöst, hiszen a videót megnézve legalább ugyanannyira nem tudunk meg semmi érdemit, mintha csak a valódi kormányzati tájékoztatót néztük volna meg. Pedig a fiúk semmi mást nem csináltak, csak kicsit tovább csűrték-csavarták a már jól ismert optörzses nyelvezetet.

Lapunk korábban részletesen foglalkozott Már közel másfél millió védettségi igazolványt gyártottak le, csak azt nem lehet tudni, hogy mire jó 2021. March 18. 15:19 az igazolványok körüli anomáliákkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor