Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szexrobotok már az ágyban vannak – „Igen, ezek helyettesíteni tudják a feleséget vagy barátnőt”

Vannak olyanok, amiket a férfiak nem tudnak megkülönböztetni az igazitól. Amúgy inkább félelmetes, semmint erotikus a látványuk; és vele az egész jövőnk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az nem nagy újdonság, hogy kínai a sportcipőnk, hogy kínai a laptopunk és a mobiltelefonunk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az viszont némileg meghökkentő, hogy az ázsiai ország szexrobotok terén is lenyomja világot.

Nem, ez nem igazi. Ez csak egy
Nyugat.hu

Valamiért másra számítottunk Konfuciusz és a kommunista párt ideológia ernyője alatt, no de miért pont ezen a területen hagyna esélyt másnak Kína, amikor a jövőről van szó.

Márpedig ez a jövő elég félelmetes.

A kínai szexrobotok valamikor félévvel ezelőtt tűntek fel a világsajtóban: és a bizarr termékek napról napra többet tudnak.

Nemcsak az az újdonság ezekben a „babákban”, hogy minden porcikájuk zavarba ejtően élethű, de az is, hogy állítólag már vannak közötük olyanok, amelyeket a férfiak „esemény közben” gyakorlatilag nem tudnak megkülönböztetni a valódi, hús-vér nőktől. Van olyan, amelynek már orgazmusa is van. Illetve jól színleli.

Azt mondják, akció közben már alig lehet megkülönböztetni őket az igazitól
Nyugat.hu

De a jövőt nem is ez, hanem az jelenti, hogy az, hogy mesterséges intelligenciával is ellátják őket.

Így nemcsak mozogni, de beszélgetgetni is tudnak a partnerekkel.

A szexrobotokkal foglalkozik a BBC közelmúltban készített videoriportja is.

A háromperces videó egy kínai szexrobot-gyárba kalauzolja a nézőt, ahol először egy hölgy azt magyarázza, hogy nemcsak vizuálisan élethűek, de anatómiailag is hasonlítana az emberhez (csontváz, izmok, bőr stb.).

Egy szexrobotgyárban adni kell a részletere.
Nyugat.hu

Majd a cég ügyvezető igazgatója elmondja, a családja kezdetben ellenezte az üzletet, azt gondolták, a szegény emberek nem tudják megfizetni ezeket a babákat, a gazdagok meg találnak igazi nőket.

De a vállalkozás pörög, köszönhetően annak, hogy az új generáció már nyitottabb, és bátran beszél a szexről.

A cég tulajdonságokkal ruházza fel a robotokat, és most azon dolgoznak, hogy mozogjanak és beszéljenek is.

Helyettesíteni tudják a barátnőt.
Nyugat.hu

„Igen, ezek helyettesíteni tudják a feleséget vagy a barátnőt” – ismeri el az igazgató, de megnyugtatásul hozzáteszi, hogy férfirobotokat is készítenek.

Egy átlagos szexrobotot most fél és egymillió forint közötti összegért tudunk rendelni a kínai Alibaba webáruházból , de a luxustermékek ennél többe kerülnek.

Kérdés mindenesetre számos van.

Mi van például ezekkel a gyerek szexrobotokkal ? Nem erősíti-e fel mindez még jobban a nők szextárgyakként való kezelését? Vagy éppen ellenkezőleg: ezek a mesterséges lények segítenek stabilizálni a házasságokat?

Hogy merrefelé tart a jövő, az megjósolhatatlan, de a tapasztalat azt mutatja, hogy ami egyszer kijött a palackból, azt már oda nem lehet visszagyömöszölni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés