Idén is megtartja hagyományos húsvéti buliját a szombathelyi DJ-páros

Saloky &Francis Horys húsvét vasárnap ismét táncba hív mindenkit.

Húsvét vasárnap este sem marad program nélkül az, aki az éjszakában szeretné az ünnep fáradalmait levezetni. A szinte már hagyományosnak számító elektronikus zenei buli idén is várja az ünnep alatt szórakozni vágyókat. A nemrégiben nemzetközi terepen is bemutatkozó Saloky & Francis Horys DJ-páros Peter Maktoval kiegészülve lép a DJ-pult mögé a már jól megszokott bázisukon, a Premier Lounge & Barban.

A DJ-páros, a velük pár hete készült interjúban is már beszélt arról, hogy mennyire fontos számukra ez az esemény, ami már szinte hagyománnyá vált számukra, és persze az egyre gyarapodó rajongóiknak is.

Saloky & Francis Horys húsvéti buli
facebook.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló