A Szombathelyi Zrínyi Iskola kiállása a megfélemlítések ellen

Az iskola pedagógusai reggel fél 8 és 8 óra között feketébe öltözve tiltakoznak az iskola főépülete előtt a polgári engedetlenségben részt vevő kollégáik megfélemlítése ellen.

"Hétfőn a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola tiltakozó pedagógusai reggel fél 8 és 8 óra között feketébe öltözve tiltakozunk az iskola főépülete előtt a polgári engedetlenségben részt vevő kollégáink megfélemlítése ellen.

Bizonyára értesültek róla, hogy: a miskolci Hermann Ottó Gimnázium igazgatóhelyettesét felmentették tisztségéből, mert részt vett a polgári engedetlenségben.

A szeptemberben engedetlenkedő tanárok fenyegető levelet kaptak a tankerületüktől, hogyha megismétlik az akciójukat, az rendkívüli felmondást von maga után.

A Hermann Ottó Gimnázium tanárai, diákjai és az ügyükkel szimpatizálók feketeruhás élőláncot szerveznek hétfőre, ehhez csatlakozunk mi is.

Szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat Dezsőfi Györggyel és minden megfenyegetett tanár mellett, ezért szeptember 12-én feketébe öltözünk.

A sztrájk alapjog, nem szabad engednünk a fenyegetésnek, az oktatás bajban van! - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet