A tanítók, tanárok kiállnak az egészségügyi dolgozókért

Ha az egészségügyi szakdolgozók sztrájkot szerveznek, a PDSZ ennek idejére kész a szolidaritási sztrájkra.

Lapunkhoz eljuttatott közleményükben úgy fogalmaznak, hogy Magyarország kormánya a mindenki számára elérhető egészségügyi ellátást és az oktatást egyaránt elhanyagolja, valamint mindkét területen dolgozók esetében arra törekszik, hogy szubjektív szempontok szerinti béreltérítéssel, a munkavállalók számára a közalkalmazotti jogviszonynál lényegesen rosszabb jogállási törvénnyel növelje a kiszolgáltatottságot, parancsokat végrehajtó alattvalókká minősítse le a fontos állami közfeladatot ellátó szakembereket és a munkájukat segítőket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet