Gyorsan eltüntették a szeméthalmot a szombathelyi Thököly utca parkolójából

Az önkormányzat jelezte, hogy intézkedtek, és kihelyeztek egy nagy méretű hulladéktárolót.

Nemrég írtuk Itt az advent, itt a szeméthalom – Évről évre előjön ugyanaz a probléma a szombathelyi Thököly utcai belső parkolóban 2019. December 03. 10:55 , hogy a Thököly utcai belső parkolóban ismét megjelent az adventi árusok hulladéka. Akik nem igazán tudják máshová vinni, nem csak adventkor, hanem más Fő téri kirakodós rendezvénykor sem.

Ilyen volt
Olvasó

Cikkünk megjelenése után a városházáról jelezték, hogy közben eltüntették a szemetet a parkolóból, és kihelyeztek egy nagy méretű hulladéktárolót.

Ilyen lett
Mészáros D. Zsolt

Arra is felhívták a figyelmet, hogy ilyen esetben a lakók nyugodtan fordulhatnak az önkormányzathoz, megígérték, hogy intézkedni fognak.

Megnéztük, valóban rendezett a terület, eltűnt a szemét és ott van a hulladéktároló.

Ilyen lett
Mészáros D. Zsolt
Ilyen lett
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet