Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt az advent, itt a szeméthalom – Évről évre előjön ugyanaz a probléma a szombathelyi Thököly utcai belső parkolóban

A lakóknak már elegük van.

Pénteken végre hivatalosan is megnyitotta kapuit Szombathely Fő terén az adventi vásár, ami idén tényleg nagyobb és látványosabb, pedig nem sok újdonság van Nagyobb és látványosabb a szombathelyi adventi vásár, pedig nem sok újdonság van 2019. November 29. 20:35 . Elindult például a híres-hírhedt óriáskerék is, aminek pénteki fél hetes rajtja hatalmas tömeget vonzott. Betelepültek persze a különböző árusok is a Fő térre, belőlük most jóval több van, mint az eddigi években.

Mészáros D. Zsolt

Ami viszont nem változott, az az, hogy idén is csordultig megtelik szinte minden nap a Thököly utcai belső parkoló konténere. Erről egy olvasónk számolt be, akinél már kissé betelt a pohár. Ugyanis információink szerint ide hordják az árusok a szemetet, de nemcsak az adventi vásár idején, hanem minden más Fő téri rendezvénynél is.

„Minden évben van adventi vásár, és nem tudom, hogy tapasztalatok alapján miért kell minden évben ilyen szemétdombot csinálni a Thököly utcai belső parkolóban. Nincs pénz 3 konténerre? Vagy azonnali elszállításra? Undorító...” – írta olvasónk.

Olvasó

Valóban nem kellemes látvány, de legalább rendezett a szeméthalom, minden szépen be van zsákolva. A kérdés inkább tényleg az, amit olvasónk is teljesen jogosan felvetett: ha minden évben ez van, miért nem készülnek fel az áldatlan állapotokra még egy-két plusz konténerrel?

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra