Ágakat vágtak, és egy szombathelyi balesethez is kivonultak tegnap a Vas megyei tűzoltók

Három műszaki mentéshez riasztották a Vas megyei tűzoltókat tegnap.

Húsz méter magas fa több ága letört és a magasban lógott a körmendi kastély udvarában kedden délelőtt. A letört ágakat a tűzoltók csak magasból mentő tűzoltó gépjármű segítségével tudták eltávolítani. A körmendi és a szombathelyi hivatásos tűzoltók a magasba feljutottak majd motoros láncfűrész segítségével az ágakat eltávolították.

Közút forgalmát veszélyeztette egy öles faág Peresznye közelében kedden délután. A kőszegi önkormányzati tűzoltók mellett a peresznyei és horvátzsidányi önkéntes tűzoltókat is a helyszínre riasztották. Az egységek motoros láncfűrészt használtak a faágak feldarabolásához, majd eltávolították azokat a közútról.

Parkoló autónak ütközött egy személyautó Szombathelyen, a Hunyadi János utcában kedden este. Az ütközés következtében motorolaj folyt az úttestre. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetben résztvevő egyik személyautót, majd felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt motorolajat - közölte szerda délelőtt a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló