Ágakat vágtak, és egy szombathelyi balesethez is kivonultak tegnap a Vas megyei tűzoltók

Három műszaki mentéshez riasztották a Vas megyei tűzoltókat tegnap.

Húsz méter magas fa több ága letört és a magasban lógott a körmendi kastély udvarában kedden délelőtt. A letört ágakat a tűzoltók csak magasból mentő tűzoltó gépjármű segítségével tudták eltávolítani. A körmendi és a szombathelyi hivatásos tűzoltók a magasba feljutottak majd motoros láncfűrész segítségével az ágakat eltávolították.

Közút forgalmát veszélyeztette egy öles faág Peresznye közelében kedden délután. A kőszegi önkormányzati tűzoltók mellett a peresznyei és horvátzsidányi önkéntes tűzoltókat is a helyszínre riasztották. Az egységek motoros láncfűrészt használtak a faágak feldarabolásához, majd eltávolították azokat a közútról.

Parkoló autónak ütközött egy személyautó Szombathelyen, a Hunyadi János utcában kedden este. Az ütközés következtében motorolaj folyt az úttestre. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetben résztvevő egyik személyautót, majd felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt motorolajat - közölte szerda délelőtt a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló