Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Agyalj és bulizz velünk! Várunk ma este a Nyugat 20. szülinapi találkozójára!

Elemezzük az elmúlt 20 évet az Index főszerkesztő-helyettesével és Winkler Robival, de nyerhetsz Nyugat relikviákat is, és bulizhatsz DJ Urban Vinyllel.

1999-ben indult a Nyugat.hu. Ez alkalomból egy klubestre hangolt közönségtalálkozóra hívunk minden olvasót, pártolót, egykori munkatársat és a kíváncsi embereket. Szeretnénk közösen megünnepelni két évtizedes létünket. Igen, 20 éve nyomjuk, sosem volt egyszerű, de élveztük minden évét.

Mi fog történni?

December 12-én csütörtökön, 17 órától górcső alá vesszük a magyar média helyzetét meghívott helyi és budapesti (Munk Veronika, az Index főszerkesztő-helyettese, egykori szombathelyi újságíró, Török Gábor politológus és Winkler Róbert újságíró) beszélgetőtársainkkal. Ezután az elmaradhatatlan szülinapi kellékek - tortavágás és kis nosztalgia - után következik egy face to face beszélgetés Winkler Róberttel , aki Szombathelyről indulva elfoglalta a hazai internetet jármű- és sörtesztjeivel. Az ünneplés egy kora esti szédületes tombolashow-val folytatódik, extra nyugatos relikviákkal, amelyet egy 1999-es tematikájú DJ settel vezetünk le a Palace Bistro & Pubban .

nyugat.hu

A részletes program bontásban itt érhető el:

★ 17.00-től | kapunyitás

★ 17.30-18.30 | 20 éve jobb volt? Kerekasztal-beszélgetés a hazai média helyzetéről

Résztvevők:
Munk Veronika (Index.hu főszerkesztő-helyettes)
Roznár Gyöngyi (Nyugat.hu főszerkesztő)
Tánczos Mihály (Nyugat.hu alapító, újságíró)
Török Gábor (politológus, törökgáborelemez)
Winkler Róbert (újságíró, youtuber).

A beszélgetést moderálja Barták Balázs, egyetemi oktató, a Nyugat.hu egykori kollégája.

★ 18.30-19.00 | Nyugat.hu 20 tortabontás

★ 19.00-19.30 | Beszélgetés Winkler Róbert újságíróval, youtuberrel (Totalcar.hu)

A szombathelyi indulásról és a várossal való viszonyáról, a hazai újságírás különböző műhelyeiről, a Kutyaszorítóról, autókról és sörökről, egészen a nagy videómegosztók világáig, az új típusú tartalomszerkesztés csínjáról-bínjáról.

19.30-20.00 | Nyugat.hu 20 Tombolashow Kelemen Zoltánnal, a WSSz színművészével, költővel

Ahol a szerkesztőség titkos, félve őrzött relikviáira, replikákra és más élményalapú nyereményekre tehetsz szert, akár egy tombolacédula megváltásával, mindezt Kelemen Zoltán színművész sziporkázó kommentjeitől kísérve.

20.00-23.00 | Urban Vinyl Dj set ‘99

Urban Vinylt szombathelyi közönsége a Cuvée Borbárra szabott setjéről és a Mészáros Cukrászda éjszakai eseményeiről ismerheti. A '80-as évek gépi hangzásaitól indulva, az elektronikus zenéhez való viszonyát a késő '90-es, kora 2000-es évek periódusát markánsan alakító "Bécsi Iskola" határozza meg. Emellett a pszichedelikus, "folyamat zene" kifejezéssel leírható szekvenciák állnak közel hozzá. A 28 éves Tilos Rádió közösségében önkéntesként és támogatóként is egyaránt részt vesz.

A bulival kapcsolatos további részleteket a szülinapi Facebook eseményben találsz. A belépés díjtalan. Ám lehetőséged és kedved szerint támogathatod a Nyugat.hu-t kiadó közhasznú egyesületünket! Várunk mindenkit!

November 22. és december 15. között zajlik a Nyugat.hu, illetve a Nyugatot kiadó közhasznú egyesület támogatási kampánya. Segíts minket, hogy legyen még újabb közös 20 évünk!

Kattints ide >> TÁMOGATOM!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló

Tovább az oldalra