Akadt bőven baleset tegnap Vas megyében: motoros borult Kőszegen, gyalogost gázolt a busz

11 közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. augusztus 30-án 5 óra és 2022. augusztus 31-én 5 óra közötti időben kettő, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök emellett hét, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek közül kettőnél kitért a részletekre is. Mint kiderült, személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. augusztus 30-án, az esti órákban, Kőszegen. Egy helyi lakos motorkerékpárral közlekedett a Várkörön a Kossuth Lajos utca irányába, amikor forgalmi okok miatt megállt, majd a jármű újraindítása során elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Kőszegi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. augusztus 30-án, a kora reggeli órákban, a 7361-es számú úton. Egy bérbaltavári lakos autóbusszal közlekedett Csehi felől Bérbaltavár irányába, amikor haladása során egy vele azonos irányba haladó motoros előzésébe kezdett. Az előzési manővert követően összeütközött egy, az úttest jobb szélén tartózkodó gyalogossal, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló