Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Aláírásgyűjtést kezdeményez a szombathelyi önkormányzat, ha nem kapnak kormányzati segítséget

Ezt Nemény András polgármester jelentette be a városi közgyűlésen.

Ha Szombathely a jövő év elejéig nem kap kormányzati támogatást az elvonások és a járvány okozta bevétel.csökkenések miatt, akkor a szombathelyiekhez fordulunk - jelentette ki Nemény András polgármester a városi közgyűlésen.

A polgármester hozzátette, aláírásokat gyűjtenek majd azzal a kérdéssel, hogy Szombathely kapjon-e állami támogatást. Az aláírásokat pedig eljuttatják majd a kormányhoz.

A közgyűlési többség végül megszavazta, hogy a felkérik Hende Csaba országgyűlési képviselőt, járjon közbe, hogy Szombathely legalább annyi kormányzati támogatást kapjon, mint a szomszédos, fideszes vezetésű megyejogú városok.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Közélet

Tovább az oldalra