Alkotmánymódosítást kezdeményez Orbán a kegyelmi ügy miatt

Mert "pedofil elkövetők számára nincs kegyelem."

" Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem. Ez az én meggyőződésem" - mondja csütörtökön Facebook-oldalára felöltött videójában Orbán Viktor miniszterelnök.

Közölte,

a kormány nevében benyújtott egy alkotmánymódosítást, ami lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kapjon.

A döntés azután született meg, hogy néhány nappal ezelőtt kiderült, Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének February 02. 14:27 a tavalyi pápalátogatás alkalmából Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének. K. Endrét azért ítélték el, mert nemcsak tudta, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, hanem megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.” Ezt a hamis vallomást pedig a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel.

Az ellenzéki pártok tiltakoztak Novák döntése ellen, a Momentum például "Pedofilvédő Novák Katalin" feliratot lógatott A Momentum elbontotta a Karmelita előtti kordont és a Sándor-palota elé vitte February 04. 13:22 a Sándor-palota előtt, a DK pedig a pápát is tájékoztatta az elnöki döntésről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet