Állítólag drágább lenne lefújni a budapesti tűzijátékot, mint megtartani

Ez is egy indok, ha nem is ellenőrizhető.

Sokan vélik úgy, hogy a jelenlegi nehéz, infláció sújtotta helyzetben a tűzijáték árát sokkal fontosabb ügyre is lehetne költeni, ezért több nagyvárosban nem rendezik meg a hagyományos augusztus 20-i durrogtatást.

A budapesti tűzijátékot szervező cég viszont azon az állásponton van, hogy mivel már az év elején elkezdték szervezni a tűzijátékot, a gyártótól érkező eszközök pedig folyamatosan érkeznek be a raktárba, egy hónappal a nagy esemény előtt sokkal veszteségesebb lenne lefújni a tüzijátékot, mint megtartani.

– Minden terméket a gyártója feliratozza, hogy meddig lehet felhasználni. Ezek pedig direkt erre az eseményre lettek gyártva. Az előkészületek sok anyagi forrást igényeltek. Kvázi ott vagyunk, hogy megyünk Budapestre és a telepítést kell véghez vinnünk. A tűzijáték nagy rész már készen is van – nyilatkozta Kovács Zoltán, a Nuvu logisztikai vezetője a Tényeknek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet