Amputálni kellett a szlovákiai buszbaleset legsúlyosabb sérültjének a lábát

Menczer Tamás külügyi államtitkár pénteken közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy a szlovákiai buszbaleset utolsó sérültje is megérkezett Magyarországra. A baleset egyik legsúlyosabb sérültjéről kiderült, hogy továbbra is rossz állapotban van, és az egyik lábát amputálni kellett.

Az RTL arról értesült, hogy az egyik legsúlyosabb sérült egy 77 éves asszony. Az idős nőt helikopterrel szállították haza pénteken, jelenleg a miskolci megyei kórház intenzív osztályán ápolják. Lánya azt nyilatkozta a híradónak, hogy az asszony állapota továbbra is súlyos, és az egyik lábát amputálni kellett.

A baleset május 15-én történt Menczer: magyar nyugdíjasok utaztak a Szlovákiában balesetet szenvedett buszon - több sérült is kritikus állapotban van 2023. May 15. 16:34 , amikor Szlovákiában a D2-es autópályán kamionnal ütközött össze egy busz. A járművön miskolci és budapesti nyugdíjasok utaztak. A balesetnek összesen 59 sérültje volt, 13-an súlyos sérülést szenvedtek, egy ember pedig életét vesztette. A balesetet az okozhatta, hogy a magyar busz sofőrje elaludt az ütközés előtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek