Annyira forró vízben fürdettek egy csecsemőt Ináncson, hogy másnap belehalt égési sérüléseibe

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.

Meghalt az a csecsemő, akit Ináncson a nevelőszülei olyan forró vízben fürdettek meg, hogy súlyos égési sérüléseket szenvedett – értesült az RTL Híradója. A gyermek életét a kórházban sem tudták már megmenteni.

A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a nevelőapát és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást.

A 10 hónapos csecsemő úgy került a nevelőszülőkhöz, hogy eredeti családjára rászakadt a háztető Miskolcon. A mélyszegénységben élő hatgyerekes família Erdei Sándor Zsolt önkormányzati képviselő segítségével jutott szükséglakáshoz, a csecsemőt viszont kiemelték a családból és az Ináncson élő rokonoknál helyezték el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek