Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Annyira meg akarta kapni az online rendelt csomagját egy férfi Sopronban, hogy a végén a TEK is kivonult

Csak egy mindennapi péntek Sopronban.

Felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók az a férfit, aki láthatóan nagyon meg szerette volna a kapni az interneten rendelt vásárfiát.

Lehet, hogy hirtelen jó ötletnek tűnt a fenyegetés, de nagyon megütheti a bokáját a 68 éves férfi.

Mi történt?

A rendőrségre 2020. augusztus 6-án 9 óra 40 perckor érkezett bejelentés az egyik soproni bevásárlóközpontból, hogy egy fegyveres férfi megfenyegette az egyik bolt alkalmazottját.

A rövid időn belül helyszínre érkező rendőröknek az eladó elmondta, hogy az üzlet nyitása előtt fél órával egy férfi jelent meg a félig lehúzott rács előtt, és az online rendelt csomagját akarta elvinni.

Miután az eladó elmondta, hogy még zárva vannak, ezért a küldeményt nem tudja kiadni, a férfi belépett a boltba, majd hangosan kiabált az eladó hölggyel.

Biztos örültek a TEK-esek is az afférnak (fotónk illusztráció)
police.hu

A veszekedés során az agresszív vevő a pólóját felhúzva egy fegyvert, vagy annak utánzatát mutatva megfenyegette az alkalmazottat.

A nő továbbra sem tudta kiadni a dühöngőnek a csomagját, így végül a férfi távozott.

Megjelent a TEK

A soproni rendőrök néhány óra múlva beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott, majd előállítását követően felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette miatt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsított lakóhelyén tartott kutatás alkalmával a rendőrök nem találtak fegyvert.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra