Megtörtént: tényleg lezárták az Aranypatak hídját, már korlátokat is kiraktak

A hídlezárást jelző táblákat ugyanis nem vették figyelembe az autósok.

Ma délelőtt írtuk Beharangozták, aztán mégsem zárták le a  Aranypatak hídját 2018. September 06. 09:50 , hogy az egy héttel ezelőtti bejelentés Kimondták végre: veszélyes és használhatatlan az Arany-patak hídja, ezért lezárják 2018. August 31. 13:35 ellenére mégsem zárták le az Aranypatak hídját, azt továbbra is használják az autók.

Lezárták az Aranypatak hídját
Tánczos Mihály

Azóta fizikailag, korlátokkal, munkagépekkel is lezárták a hidat. A városházáról megtudtuk, hogy reggel nyolc óra előtt kirakták a lezárásra figyelmeztető táblákat, de ezeket az autósok nem vették figyelembe, továbbra is használták a hidat. Ezért délután már fizikai akadályokat is kiraktak.

Lezárták az Aranypatak hídját
Tánczos Mihály

A hidat jelenleg a kerékpárosok és a gyalogosok használhatják, a helyszínen láttuk, hogy sok autós kényszerül visszafordulásra, hozzájuk még nem jutott el a hídlezárás híre.

Lezárták az Aranypatak hídját
Tánczos Mihály

Egyébként a reggeli és délutáni csúcsforgalom lesz érdekes a híd lezárása után.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet