Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Beharangozták, aztán mégsem zárták le a szombathelyi Aranypatak hídját csütörtök reggel

Legalábbis kilenc órakor még használták az autósok.

Közel egy hete, múlt pénteken jelentették be Kimondták végre: veszélyes és használhatatlan az Arany-patak hídja, ezért lezárják 2018. August 31. 13:35 , hogy szeptember 6-ától lezárják az Aranypatak hídját Szombathelyen, mert egy állapotfelmérés balesetveszélyesnek nyilvánította.

Aranypatak híd - 6.-a van. még nem zárták le eddig
Reggel kilenckor még nyitva volt a híd
Kovács Dávid

Ma van hatodika, így elmentünk megnézni, hogyan oldották meg a lezárást, és hogy hogyan reagált erre az autóforgalom. Reggel hétkor még nyitva volt a híd, felhívtuk a városházát, ahol úgy tudták, nyolc órakor zárják le a hidat.

Megnéztük kilenc órakor is, akkor is használták még az autók a hidat, vagyis nyolckor sem zárták le.

Aranypatak híd - 6.-a van. még nem zárták le eddig
Reggel kilenckor még nyitva volt a híd
Kovács Dávid

A híd lezárásának bejelentése komoly felháborodást okozott olvasóink között is, Horváth Attila ellenzéki képviselő még a bejelentés napján tartott sajtótájékoztatóján Horváth Attila: "Ez a város meg fog dögleni" 2018. August 31. 16:16 azt kérte a városvezetéstől, hogy addig ne zárják le a hidat, amíg be nem fejeződnek a Dolgozók útján és a Rohonci úton jelenleg zajló út- és hídfelújítások.

Most kíváncsian várjuk, mi történik az Aranypatak hídjával.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra