Szidta a halott anyámat! - mondta az elsodort forgalomirányító, aki tárcsával húzott rá egy Audira

Elszabadultak az indulatok az útépítés miatt lezárt Paragvári utcában, Szombathelyen. Sok autóvezető fittyet hány a lezárásra, a táblákra. Mostanra már fizikai atrocitásra is sor került autós és útépítő között.

Rendőrök érkeztek a Paragvári utcába szerdán délután, ahol információnk szerint egy személyautó vezetője és egy tárcsás forgalomirányító keveredett konfliktusba egymással. A felek nem álltak meg a verbális sértegetésnél.

Szidta a halott anyámat! - mondta az elsodort forgalomirányító, aki tárcsával húzott rá egy Audira
TM/Nyugat.hu
Az Audi vezetőjével már nem tudtunk beszélni, a történteket a tárcsás forgalomirányító szemszögéből közöljük.
Az Audi vezetője összeszólalkozott a forgalomirányítóval Fotó Olvasó
TM/Nyugat.hu
Az elmondottak alapján a mindkét irányból behajtani tilos (kivéve építési- és célforgalom) tábla ellenére behajtott a Paragvári utcába egy Audi személyautó, amit a következő kereszteződésnél megállított a tárcsás forgalomirányító.
Nehéz nem észrevenni
TM/Nyugat.hu
A gépkocsi vezetője ezt kifogásolta és keresetlen szavak kíséretében közölte, hogy a tárcsás férfi neki nem mondja meg, hova mehet és hova nem. A sofőr a gázra lépett, de a forgalomirányító nem állt félre.
Rendőrök a Paragvári utcában - Fotó Olvasó
TM/Nyugat.hu
Ekkor a gépkocsi vezetője kiszállt az autóból, de erre már egy építőmunkás is odament, mire a férfi visszaült a kocsiba és odaszólt a forgalomirányítónak, hogy "a kurva anyád!".
Rendőrök érkeztek a Paragvári utcába
TM/Nyugat.hu
- Anyám 11 éve meghalt, 95 éves korában. Egy becsületes, tisztességes asszony volt, őt ne kurvázza le senki! Elismerem, hogy elborult az agyam és rácsaptam a tárcsával az Audira. A sofőr gázt adott és elsodort. A földre estem. Ennyi történt. Az elmúlt napokban rengeteg konfliktus volt ebben az utcában, mert a sofőrök nem értik meg, hogy az nem célforgalom, ha az 5 kilométerre található bolthoz erre vezet a legrövidebb út, vagy másik városrészbe mennek haza és ezt az utat szokták meg - mondta a férfi. - A munkásokat is veszélyeztetik azok, akik megszokásból behajtanak és még a sebességkorlátozás sem érdekli őket. Örülnek, hogy üres az út és nyomják neki.
Sok autóvezető fittyet hány a lezárásra, a táblákra
TM/Nyugat.hu
Az olajteknő bánta Az építési területen már több autós is pórul járt. Olvasónk jelzése alapján pl. egy BMW olajteknője rongálódott meg a takarmánybolt előtt.
Fotó_ olvasó
TM/Nyugat.hu
Az építési területen nem tábláznak ki minden felmart szakaszt, mivel a lezárás elején tábla figyelmezteti a célforgalomban közlekedő autósokat a veszélyre.
Sok autóvezető fittyet hány a lezárásra, a táblákra
TM/Nyugat.hu
Címlapképünk illusztráció.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló