A szombathelyi Fidesz a saját képviselőjelöltjét dobja a mélyvízbe augusztus 20-án

Ezzel készülnek az októberi időközi választásra, Czeglédy Csaba volt körzetében.

Melega Miklós, a Vas Megye Levéltár igazgatója mond ünnepi beszédet az augusztus 20-i városi ünnepségen - derül ki a meghívóból.

Először furcsának tűnhet a választás, hiszen az önkormányzati ünnepségeken eddig politikusok tartottak beszédet. Augusztus 20-án volt már a miniszteri székéből nemrég távozott Balog Zoltán is, az utóbbi években Hende Csaba országgyűlési képviselő, Harangozó Bertalan kormánymegbízott és Puskás Tivadar polgármester váltotta egymást a szónoki mikrofon mögött.

Melega Miklós Puskás Tivadar polgármesterrel
Vágvölgyi Bálint

Persze, mindennek megvan a magyarázata, az idei szónokválasztásnak is. Október 14-én időközi önkormányzati képviselő-választás lesz Október 14-én lesz az időközi választás Czeglédy Csaba szombathelyi választókerületében 2018. July 17. 13:07 Szombathelyen, Czeglédy Csaba volt választókerületében. Mára már nyílt titok, hogy a Fidesz Melega Miklóst indítja. Vagyis

egy hivatalos városi ünnepséget használnak fel arra, hogy népszerűsítsék képviselőjelöltjüket.

Így már az is érthető, miért nem jelentették be még, hogy kit indítanak, miközben a baloldal már közel két hete megtette A Momentum Mozgalom kiáll a közös szombathelyi, baloldali jelölt mellett 2018. August 03. 20:08 ezt.

Ha Melega már hivatalos képviselőjelölt mondana beszédet egy városi ünnepségen, az joggal keltene visszatetszést. Így most a levéltár igazgatójaként lesz ott, és majd a nyilvános szereplés után nyilvánítják jelöltté. És senkinek nem lehet egy szava sem.

Melega bejelentette, hogy ő a jelölt

Cikkünk megjelenése után Melega Miklós Facebook-oldalán jelentette be , hogy ő a Fidesz jelöltje Czeglédy volt körzetében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet