Ausztria és Magyarország között helyreállt a vonatforgalom

Kedd este löszfalomlás miatt leállították a vasúti forgalmat.

Magyarország és Ausztria (Hegyeshalom és Bécs) között a nemzetközi távolsági és regionális vasúti közlekedés immár zavartalan , nem kell pótlóbuszra átszállni, a vonatok menetrend szerint közlekedhetnek – közölte szerdán reggel a MÁV .

Oebb.at

Kedden 20:45-től Ausztriában Királyhida és Pándorfalu (Bruck an der Leitha és Parndorf), illetve Nezsider (Neusiedl am See) között leállították a vonatforgalmat, az ÖBB honlapján olvasható tájékoztatás szerint a viharos időjárás okozta akadály miatt (löszfalomlás). Az osztrák vasút kedd esti közleménye szerint szerda délig pótlóbuszokat állítottak forgalomba a két érintett szakaszon. Hegyeshalom és Pándorfalu között ingajáratban motorvonat közlekedett. A menetidő több órával megnövekedett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos