Gyalog mentünk – autómentes nap képekben

Nem kis tömeg gyűlt össze a Borostyán elött, de ez még nem a kritikus tömeg, az majd este a Március 15. téren. Hát akkor ez mi? Autómentes nap a Gotthárd Jenő Általános Iskola szervezésében.

10 órától indultak a programok, biciklis és görkoris ügyességi verseny, 1997 méteres futóverseny. Nem véletlen a 1997 méter. Éppen ebben az évben rendeztek először nemzetközi autómentes napot. Aztán a sosk-sok gyerek mellett akad itt összetört Skoda, amúgy elrettentésként. A Telekisek reneszánsz ruhabemutatót tartanak, Mátyás király pedig lovasbemutatót.
Mayer Rudi begurul a Velocipéden, mely egy óriás fabicikli. Az alkotó szerényen húzza meg magát, nem szereti a nyilvánosságot. A kis tesót, a kis biciklit még az alpolgármester is kipróbálja, sőt erre biztatja a fotósokat is, s míg mi tekerünk, ő fotózna. Akasztják a hóhért?

Szóval volt itt egészen délután 3-ig. Eddig várták az érdeklődőket. Természetesen kocsi nélkül! Mi is gyalog mentünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Autómentes nap Szombathelyen - Képgaléria

A forgalomból ítélve a helyiek vagy nem tudták, vagy nem akartak tudni arról, hogy legalább a mai napon a környezetkímélőbb járműveket kellene preferálni.

Autómentes nap Szombathelyen - sok hűhó semmiért

Autómentes nap - sok hűhó semmiért Ismét egy nemzetközi nap, amelyet nagy csinnadratta övez,...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód