Gyalog mentünk – autómentes nap képekben

Nem kis tömeg gyűlt össze a Borostyán elött, de ez még nem a kritikus tömeg, az majd este a Március 15. téren. Hát akkor ez mi? Autómentes nap a Gotthárd Jenő Általános Iskola szervezésében.

10 órától indultak a programok, biciklis és görkoris ügyességi verseny, 1997 méteres futóverseny. Nem véletlen a 1997 méter. Éppen ebben az évben rendeztek először nemzetközi autómentes napot. Aztán a sosk-sok gyerek mellett akad itt összetört Skoda, amúgy elrettentésként. A Telekisek reneszánsz ruhabemutatót tartanak, Mátyás király pedig lovasbemutatót.
Mayer Rudi begurul a Velocipéden, mely egy óriás fabicikli. Az alkotó szerényen húzza meg magát, nem szereti a nyilvánosságot. A kis tesót, a kis biciklit még az alpolgármester is kipróbálja, sőt erre biztatja a fotósokat is, s míg mi tekerünk, ő fotózna. Akasztják a hóhért?

Szóval volt itt egészen délután 3-ig. Eddig várták az érdeklődőket. Természetesen kocsi nélkül! Mi is gyalog mentünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Autómentes nap Szombathelyen - Képgaléria

A forgalomból ítélve a helyiek vagy nem tudták, vagy nem akartak tudni arról, hogy legalább a mai napon a környezetkímélőbb járműveket kellene preferálni.

Autómentes nap Szombathelyen - sok hűhó semmiért

Autómentes nap - sok hűhó semmiért Ismét egy nemzetközi nap, amelyet nagy csinnadratta övez,...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód