Az Agora Savaria Filmszínházban emlékeznek Murai Gáborra

Szeretnék feleleveníteni közéleti és művészeti tevékenységét.

Mint írtuk, 57 éves korában elhunyt Elhunyt Murai Gábor, a Berzsenyi Dániel Főiskola volt oktatója January 17. 18:55 Murai Gábor, a Berzsenyi Dániel Főiskola, később Savaria Egyetemi Központ volt oktatója. Murai filmesztétikai, kommunikációelméleti tárgyakat oktatott, emellett független filmesként is tevékenykedett. Később dolgozott a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központ kiállítás-szervezőjeként, majd a Ferencvárosi Művelődési Központ rendezvényszervezője volt.

Sajtóebéd a Zsidó Fesztivál alkalmából
Bonyhádi Zoltán

Január 28-án pedig megemlékeznek róla az Agora Savaria Filmszínházban. Az esemény nyilvános, elsősorban egykori barátokat, kollégákat, tanítványokat, alkotótársakat hívnak és várnak. Szeretnék közéleti és művészeti tevékenységét is feleleveníteni.

Murai Gábor megemlékezés
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet