Az Auchan is megbecsüli a dolgozóit, minden teljes munkaidős alkalmazottnak bért emel

Az alapbérnövelést cafeteria- és a vásárlási kedvezmény emelésével is kiegészíti az áruházlánc.

Fix alapbéremelést hajt végre az Auchan Magyarország – közölte az áruházlánc szerdán. Eszerint januártól valamennyi teljes munkaidőben foglalkoztatott munkatársának bruttó 32 ezer forintos béremelést ad a cég - írja az rtl.hu .

Ezzel a legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban a jövedelem havonta bruttó 380 ezer forinttól 476 ezer forintig terjedhet az idén, a szakképzettséget igénylő munkakörökben pedig a szakértői bónusszal a havi bruttó 510 ezer forintot is elérheti – ismertették.

Hozzátették: az alapbérnövelést cafeteria- és vásárlási kedvezmény-emeléssel egészíti ki a vállalat. Az eddigi 5 százalék kedvezmény helyett 12 százalékot biztosít a munkatársainak, továbbá július 1-jétől a cafeteria jelenlegi összege a duplájára emelkedik, amennyiben a vállalat eléri az előre kitűzött gazdasági eredményeket.

Az Auchan szerint a legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban az alapbérek januári emelkedésével és a megnövelt juttatások optimális kihasználásával közel 20 százalékos jövedelemnövekedést lehet elérni, ez a tavaly januárihoz képest átlagosan bruttó 57 200 forintos többletet jelent.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek