Az egységes dizájnt és szlogent már kitalálta az ellenzék

Az ellenzéki összefogás politikusai fehér, kék és türkiz színeket használják majd.

„Hosszú vajúdás után sikerült az ellenzéki összefogásnak kitalálnia az egységes dizájnt: a háttér kék, a türkiz és a fehér, ott van a Legyen Magyarország mindannyiunké! szlogen, a képen alul pedig a pártok logói helyezkednek el” – írja a Blikk , és hogy mennyire igaza van, azt a vezető ellenzéki politikusok Facebook-bejegyzései is bizonyítják.

Egymás után teszik fel ugyanis magukról az új típusú borítóképet.

Márki-Zay Péteré például így néz ki.

Valószínűleg ilyen plakátokkal találkozunk majd az utcán a kampány során.

Korábban sokat kritizálták az ellenzéki összefogás szereplőit, hogy csak nagyon lassan tudnak dűlőre jutni fontos kérdésekben, és mintha megtört volna az előválasztásban tapasztalt lendület, miközben egyre fogy az idő az áprilisi választásig.

Ugyanakkor felpörögni látszik a népszavazás kérdéseihez szükséges ellenzéki aláírásgyűjtés Szombathelyen is folytatódik az ellenzéki aláírásgyűjtés January 02. 16:23 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet