Szombathelyen is folytatódik az ellenzéki aláírásgyűjtés

Január közepéig 200 ezerre van szükség.

Az ellenzéki pártok karácsonyig már több mint 45 ezer aláírást gyűjtöttek össze a népszavazási kezdeményezés támogatására. A népszavazás kiírásához 200 ezer érvényes aláírás szükséges, és január közepéig van mód aláírni az íveket.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Szombathelyen is indul az ellenzéki népszavazási aláírásgyűjtés 2021. December 19. 17:31 az aláírásgyűjtés Szombathelyen is elkezdődött, most pedig folytatódik.

A pontos kérdések így hangzanak:

- Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?

- Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 270 nap legyen?

„Hétfőtől szombatig az alábbi helyszíneken és időpontokban lehet aláírni a két népszavazási kezdeményezést. Rajtunk, szombathelyieken biztosan nem fog múlni a kezdeményezés sikere. Megosztással tudjátok segíteni, hogy sokakhoz eljusson az információ. Köszönöm!” - írja Czeglédy Csaba Facebook-oldalán.

Ellenzéki aláírásgyűjtés - időpontok, helyszínek
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet