Az elektromos autó tulajdonosainak most fagy arcára a mosoly

A MOL megemeli a töltési díjakat.

„A MOL Plugee április 1-től emeli a töltési díjakat, nem csak Magyarországon, hanem néhány környező országban, így Horvátországban, Romániában és Szlovéniában is” – írja a Villanyautósok.hu szakportál.

Ezek szerint a jövő hónaptól Magyarországok a regisztrált felhasználók számára az AC töltés díja 109 Ft/kWh, a DC töltés pedig (ultra töltőkön is) 155 Ft lesz.

Regisztráció nélküli, ún. ad-hoc töltés esetén 119, illetve 165 Ft/kWh lesz az AC és DC töltés díja. (A Portfolio.hu szerint ez 10 százalékos emelkedést jelent.)

Elektromos autó töltése Szombathely belvárosában
Józing Antal

Regisztráció nélküli, ún. ad-hoc töltés esetén 119, illetve 165 Ft/kWh lesz az AC és DC töltés díja. A töltőállomásokon megvásárolható 10, 20, illetve 40 kWh energiát tartalmazó csomagok ára 1290, 3490, illetve 6990 Ft lesz.

A 31. perctől fizetendő 1 Ft/perc idő alapú díj nem változik.

Ugyanakkor a töltés indításakor megszűnik a 3000 forintos összeg zárolása.

Az elektromos autók tulajdonosai eddig bizonyára örültek annak, hogy kimaradtak a fosszilis üzemanyagárak radikális emelésétől, de biztosra lehetett menni, hogy előbb-utóbb őket is eléri drágulás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság