Az élelmiszer-vásárlás is gondot okoz az egészségügyi szakdolgozók kétharmadának

Több mint nyolcaduk a rezsijét sem tudja fizetni.

Az egészségügyi szakdolgozók 72 százalékának gondot jelent az élelmiszer megvásárlásra a jelenlegi bérezés mellett – derült ki a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) belső felméréséből, amiből a Népszava közölt részleteket.

A cikk szerint csaknem harmaduk már nem tudja megfelelően biztosítani gyermeke ruházkodását, valamivel több mint nyolcaduk nem tudja fizetni a rezsijét, és csaknem ugyanennyiüknek okoz problémát a hiteltörlesztés.

Mindössze 4 százalékuk állította azt, hogy vannak tartalékai, vagy a családja támogatása miatt nincsenek problémái.

A felmérés szerint 32 százalékuk Magyarországon belül keres jövedelmező munkát, 20,5 százalékuk külföldi munkavállalást tervez, és 40 százalékuk többletmunkát vállalna a magas infláció és a béremelés elmaradása miatt – írta a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek