Az Elkxrtuknál is gyengébb az Aranybulla

2100 szavazat után 10-ből 1,2 pontot szerzett magának az Aranybulla az IMDb-n.

Az Elkxrtuk című filmhez képest is gyengén teljesít az Aranybulla. Kálomista filmjhe 38 ezer szavazat alapján 1,5 pontot ért el az IMDb 10-es skáláján. 2100 szavazat után 10-ből 1,2 pontot szerzett magának az Aranybulla az IMDb-n. Az Internet Movie Database névre hallgató adatbázis az egyik legfontosabb film-gyűjtőoldal, ahol érdekességek, ismertetők és a stáblista mellett értékelni is tudja a nagyérdemű a produkciót – írja a hvg.hu . A Rákay Philip producerkedése alatt megszületett Aranybulla-sorozat pedig minden várakozást alulmúl.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek