Az ember, aki négyszer futotta körül Szombathelyt

Horváth Péter ezzel nem kevesebb, mint 99,1 kilométert teljesített.

Vannak, akiket semmivel sem lehetne rávenni a futásra, mások néha-néha elmennek egy Csótó-körre, ugyancsak másoknak pedig ez az élete. Utóbbiak közé tartozik a szombathelyi Horváth Péter is, aki vasárnap négyszer futotta körbe Szombathelyt. Ezzel nem kevesebb, mint 99,1 kilométert teljesített – derült ki Nemény András polgármester legfrissebb Facebook-posztjából.

Középen Horváth Péter, előtte kupájával.
Facebook/Dr. Nemény András

Az úton egyébként váltva kísérte kerékpáron Takács Annamária és Takács Péter, a célban pedig a szombarbelyi futóklub tagjai, Nemény András és Horváth Attila alpolgármester fogadta egy kis meglepetéssel.

Facebook/Dr. Nemény András

A szombathelyi futóklubról egyébként már mi is többször beszámoltunk, hiszen temérdek közösségi megmozdulást szerveznek. Tavaly nyáron például elkísértük őket a már hagyományossá vált Éjszakai futásra Elkísértük az éjszakai futókat, és közben kiderült, milyen a díszkivilágításban úszó felújított víztorony 2020. July 26. 07:31 is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport