Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az ember, aki négyszer futotta körül Szombathelyt

Horváth Péter ezzel nem kevesebb, mint 99,1 kilométert teljesített.

Vannak, akiket semmivel sem lehetne rávenni a futásra, mások néha-néha elmennek egy Csótó-körre, ugyancsak másoknak pedig ez az élete. Utóbbiak közé tartozik a szombathelyi Horváth Péter is, aki vasárnap négyszer futotta körbe Szombathelyt. Ezzel nem kevesebb, mint 99,1 kilométert teljesített – derült ki Nemény András polgármester legfrissebb Facebook-posztjából.

Középen Horváth Péter, előtte kupájával.
Facebook/Dr. Nemény András

Az úton egyébként váltva kísérte kerékpáron Takács Annamária és Takács Péter, a célban pedig a szombarbelyi futóklub tagjai, Nemény András és Horváth Attila alpolgármester fogadta egy kis meglepetéssel.

Facebook/Dr. Nemény András

A szombathelyi futóklubról egyébként már mi is többször beszámoltunk, hiszen temérdek közösségi megmozdulást szerveznek. Tavaly nyáron például elkísértük őket a már hagyományossá vált Éjszakai futásra Elkísértük az éjszakai futókat, és közben kiderült, milyen a díszkivilágításban úszó felújított víztorony 2020. July 26. 07:31 is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra