Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az összes tégla elfogyott a szombathelyi városháza aulájában

A kiégetés után Schrammel Imre átválogatja őket, az arra érdemesek pedig mennek az Éva-malom homlokzatába.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap délelőtt A kétfarkú tacskó is helyet követel magának az istenek között August 05. 16:18 nem mindennapi programon vettünk részt. Schrammel Imre, Kossuth-díjas keramikusművész állandó gyűjteményének épülő múzeumához díszítettünk téglákat a szombathelyiekkel együtt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mint tegnap írtuk, Nyugatos tégla is díszíti majd Schrammel Imre múzeumának homlokzatát August 05. 14:11 a nyitóesemény sokkal inkább hasonlított egy gálára, mint közösségi programra, mivel többségében közismert szombathelyiek – politikusok, művészek, sportolók és vezetők – vettek részt rajta.

Maga a díszítés viszont nem csak délelőtt zajlott. Este 6-ig bárki betérhetett a Városháza aulájába, hogy nyomot hagyjon a majdani Schrammel-gyűjtemény házában.

Schrammel Imre közös tégladíszítés
Mészáros D. Zsolt

Habár voltak kétségeink a program népszerűségét illetően, az 1800 friss téglát egytől-egyik kidíszítették, az utolsó darabot este fél hatkor tették fel a teherautóra.

Kiégetés után visszaszállítják őket Szombathelyre és azokra a helyekre építik be, amiket a tervek alapján kihagynak a megújuló Éva-malom homlokzatában.

Schrammel Imre közös tégladíszítés
Az eseményről készült fotógalériáért kattintson a képre!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Nyugatos tégla is díszíti majd Schrammel Imre múzeumának homlokzatát

Ott voltunk a szombathelyi Városháza aulájában tartott közös tégladíszítésen - A mi téglánk a legszebb...

A kétfarkú tacskó is helyet követel magának az istenek között

Talán az egykori Éva-malom homlokzatában lesz először megörökítve a posztmodern idol.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés