Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kétfarkú tacskó is helyet követel magának az istenek között

Talán az egykori Éva-malom homlokzatában lesz először megörökítve a posztmodern idol.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma délelőtt mi is részt vettünk a tégladíszítésen, Nyugatos tégla is díszíti majd Schrammel Imre múzeumának homlokzatát August 05. 14:11 amit a rossz idő miatt a Városháza aulájában rendeztek meg.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A téglákat aztán majd kiégetik és később a Schrammel Imre életműnek otthont adó egykori Éva-malom homlokzatába beépítik.

A hányatott sorsú épület felújításáról itt, Elkezdődik a Schrammel-gyűjteménynek helyt adó, egykori szombathelyi Éva-malom felújítása 2019. November 20. 15:50 a Kossuth-díjas keramikusművész, Schrammel Imre életművéről pedig itt Szombathely nagy ajándékot kap, a Schrammel-gyűjteményt - már csak fel kell újítani az Éva-malmot 2018. September 12. 16:11 olvashatnak részletesen.

A díszítésen részt vett többek között Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója és Csapláros Andrea, a Savaria Múzeum igazgatója is.

Mint videónkból kiderül, egy szombathelyi vallástörténeti professzor szerint itt az ideje, hogy Isis istennő mellett elfoglalja méltó helyét a város történelmében a kétfarkú tacskó is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Szombathely nagy ajándékot kap, a Schrammel-gyűjteményt - már csak fel kell újítani az Éva-malmot

Mindegy 280 millióból meg is lesz. Persze, ha elfogadja holnap a közgyűlés a Kossuth-díjas keramikusművész hagyatékát.

Elkezdődik a Schrammel-gyűjteménynek helyt adó, egykori szombathelyi Éva-malom felújítása

Sikeres volt a közbeszerzési pályázat, a jelenlegi városvezetés ellenzékben még a felújítás ellen szavazott.

Nyugatos tégla is díszíti majd Schrammel Imre múzeumának homlokzatát

Ott voltunk a szombathelyi Városháza aulájában tartott közös tégladíszítésen - A mi téglánk a legszebb...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Video

Hirdetés