Azzal fenyegette a kiskorút, hogy őt és a családját is megöli

Egy Vasvár környéki településen történt.

A Szombathelyi Járási Ügyészség két rendbeli zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2021 augusztusában erőszakkal bedöntötte egy Vasvár közeli községben lévő ingatlan kapuját, behatolt az udvarra, és azzal fenyegette meg az ott tartózkodó kiskorú sértettet, hogy megöli őt és a családját.

Ekkor a kiskorú sértett édesanyja, aki szintén az udvaron tartózkodott, megpróbálta a vádlottat távozásra bírni az udvarról, mire a vádlott őt is megfenyegette, hogy megöli.

A vádlott az ingatlan területét csak akkor hagyta el, amikor oda megérkezett egy felnőtt férfi is.

Pár órával később az utcáról kiabált a vádlott, hogy felgyújtja a sértettek házát.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló