Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

„Ők tették tönkre az országot” - Beindultak Bajnai ellen

Szombathelyen is megjelentek a Gyurcsányt és Bajnait összemosni akaró plakátok, és nem a buszokon.

Bajnai Gordon nyílt ringbe szállása után várható volt, hogy elindul a politikus elleni devalváló kampány. A hét végén számolt be a sajtó arról, hogy a fővárosban, a BKV-buszokon jelentek meg olyan plakátok, amiken a két korábbi miniszterelnök összehajol. A feliratok pedig így szólnak:

Együtt tették tönkre az országot

. És:

Ebből már egyszer elég volt

, aztán:

Nem felejtünk

. Vagyis a Bajnai elleni kampány egyik fontos pontja valószínűleg az lesz, hogy megpróbálják Gyurcsánnyal összemosni. A plakátokon aláírásként a bekemenet.hu szerepel.

Megérkeztek Szombathelyre

Hírek, vélemények, tudás.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ma (szerdán) aztán Szombathely több pontján is megjelentek ezek a plakátok, itt azonban nem buszokra ragasztva, hanem köztéri plakáthelyeken. Galériánkban bemutatjuk azokat a helyeket, ahol mi felfedeztük őket.

Ady tér
Vágvölgyi Bálint

Az akció mögött egyébként a CÖF (Civil Összefogás Fórum) áll, ezt a szervezet elnöke, Csizmadia László jelentette be a hónap elején. Mint mondta, a kampánnyal emlékeztetni akarnak a szocialista kormányok ámokfutására, és felhívni a figyelmet arra, hogy ezek a politikusok akarnak most ismét hatalomba kerülni. A CÖF

tájékoztató füzet

kiadását is tervezi, a füzetet minden háztartásba el akarják juttatni. Ezért is merült fel sokszor az a kérdés: honnan honnan van egy civil szervezetnek ennyi pénze?

A CÖF ráadásul egyik szervezője volt a januári és az október 23-i kormánypárti békemenetnek. Csizmadia László november elején hirdetett meg pénzgyűjtési kampányt az akciókhoz, ezek után alig két héttel meg is jelentek az első plakátok.

Elemzők szerint az október 23-i Milla tüntetés Bajnai Gordon: 2014 nem csak a választás éve lesz 2012. October 23. 21:26 , Bajnai Gordon színre lépése, az Együtt 2014 egyesület megalakítása és a Fidesz számára negatívan ható közvélemény-kutatási adatok Medián: Bajnai csapata közelíti a Fideszt 2012. November 08. 11:17 miatt indult a kampány, ami mögött valószínűleg – anyagilag és szervezésben – a kormány, illetve a Fidesz áll.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Medián: Bajnai csapata közelíti a Fideszt

Az ellenzéki pártok együtt már népszerűbbek, mint a Fidesz és a Jobbik közösen – derül ki a Medián októberi végi közvélemény-kutatásából.

Bajnai Gordon: 2014 nem csak a választás éve lesz

"Politizálnom kell nekem is, nem tehetek másként” - mondta a korábbi miniszterelnök a Milla október 23-i tüntetésén Budapesten, még kicsit rutintalan, de lelkesítő szónoklatban.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra