Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Balaicz Zoltán lett az év polgármestere

Zalaegerszeg kétségkívül lendületben van.

Átadták az Év polgármestere, alpolgármestere és jegyzője díjakat pénteken a 26. Városi Polgármesterek Találkozóján Szarvason.

Az év polgármestere Balaicz Zoltán (Zalaegerszeg), az év alpolgármestere Fórizs László (Hajdúböszörmény), az év jegyzője Tatár Zoltán (Hódmezővásárhely) lett.

Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára azt mondta, hogy a településvezetők egyik legfontosabb ismérve a szakmai felkészültség, tudás és tapasztalat mellett a választókhoz való viszony.
Balaicz Zoltán
Facebook/Balaicz Zoltán

A díj azért különösen fontos, mert azt maguk a polgárok szavazzák meg, "ami a leghitelesebb visszajelzés" - tette hozzá.

A rendezvényt 1995-ben szervezték meg először, ötletgazdája a Szféra Európa Kft. volt. Szarvas másodszor adott otthont a díjátadónak. A jelöltekre online lehetett szavazni. A díjat eredetileg tavaly adták volna át, a koronavírus-járvány miatt maradt idénre.

Lapunk néhány hónappal ezelőtt részletesen foglalkozott Zalaegerszeg: Elektromos buszok, megújuló Gébárti-tó, 30 milliárd utak építésére és felújításokra January 31. 06:56 Zalaegerszeggel, összehasonlítva az ottani fejlesztéseket a szombathelyi történésekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra