Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Balassa Péter hivatalosan is polgármesterjelölt Szombathelyen

Balassa felülvizsgáltatná a szombathelyi beruházásokat, átvilágítaná a SZOVÁ-t és ingyenessé tenné a parkolást a kórháznál.

Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy bejött korábbi jóslatunk Balassa Péter a Jobbik szombathelyi polgármesterjelöltje 2010. August 10. 14:29 : a Jobbik Balassa Pétert indítja a szombathelyi polgármester választáson. Ezzel négyre emelkedett a városvezetői székre aspirálók száma: Balassa Péter (Jobbik), Gyimesi József (ESZE), Ipkovich György (MSZP) és Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) mérkőzik meg egymással október 3-án. Ők már biztosan, egyéb jelöltről jelenleg nem tudunk.

Három a magyar igazság, egy a ráadás

Balassa Péter röviden bemutatkozott, Sárváron született, 35 éves, házas, egy gyermeke van. 18 éves kora óta profi focista, volt a Haladás csapatkapitánya, de játszott Budapesten, Kaposváron, Debrecenben, Székesfehérváron. Jelenleg egy alsóbb osztályú osztrák csapathoz köti hároméves szerződése, mellette a sárvári katolikus iskolában edzősködik.

A Jobbik jelöltjei
Bana Tibor és Balassa Péter
Mészáros Zsolt

Két vállalkozásban érdekelt, idejének nagy részét ezek veszik el. Kijelentette, a híresztelések ellenére Magyarországon adózik és magyar állampolgár. Mint mondta, komoly lehetőséget lát és komoly eredményt vár el az őszi helyhatósági választásoktól.

Programjáról három plusz egy (mert ennyi a magyar igazság) gondolatot árult el: új, gondolkodásmód, új fejezet Szombathelyen, Racionális gazdálkodás és racionális beruházások, kiszámíthatóság és tervezhető jövőkép.

A bónusz

A bónusz pedig: felül kell vizsgálni a megvalósult és még nem valósult beruházásokat, ezek közül a Magellán Centert, a Kőszegi utcai parkolóházat, a börtön félig kész épületrészét említette. Átvilágítaná a SZOVA Zrt-t, és kaptunk egy konkrét ígéretet is, ingyenessé tenné a parkolást a kórház előtt.

A Jobbik jelöltjei
Képviselőjelöltek szépen, sorban
Mészáros Zsolt

Hangsúlyozta, a hétfőn kezdődő kopogtatócédula gyűjtéskor minden szombathelyi lakost felkeresnek, ismertetik a részletes programot és meghallgatják a véleményüket.

A Jobbik mind a 14 egyéni választókerületben egyéni jelöltet indít, közülük kilencen jelentek meg a sajtótájékoztatón, őket egyébként csak nagyon röviden mutatták be. Íme a névsor: Balassa Péter, Árvai Roland, Horváth Gábor, Schmidt András, Góth Mónika, Zsigovics László, Kozák Ernő, Sebestyén Gábor, Csősz Judit, Tompa Balázs, Szabó Zoltán, Füzessy Zoltán, Takács Tamás, Jagodits Géza.

Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei elnöke kijelentette, céljuk, hogy komoly erővel minél több egyéni képviselővel legyenek jelen az új közgyűlésben.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Jobbik Vasban: „Tele vagyunk erővel és lüktetéssel”

A Jobbik bemutatta Vas megyei polgármester-jelöltjeit, szombathelyi jelöltjével azonban még adós maradt. De nem cáfolták lapunk korábbi információit.

Balassa Péter a Jobbik szombathelyi polgármesterjelöltje

Információink szerint a Jobbik az egykori labdarúgót, a Haladás korábbi csapatkapitányát szeretné a város első emberének.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra