A Balatonba fulladt egy két és fél éves kislány hétvégén

Egy matracról csúszott bele a vízbe.

Sajnos nem sikerült megmenteni annak a Csehországból érkező, két és fél éves kislánynak az életét, aki 2022. augusztus 6-án, szombaton 16:30 körül a badacsonylábdihegyi kemping strandjánál egy matracról a vízbe csúszott – írja a Sümegi Szó hatósági forrásra hivatkozva.

A kislány elmerült a Balatonban és 18 órakor találták meg, de a jelenlévő mentőegység és orvosi személyzet sajnos már nem tudott rajta segíteni.

Mint a lap írja, az esethez nagy számban vonultak ki rendőrök, mentők, helyi kereső egységek, és még a kempingben tartózkodók is csatárláncban keresték a kislányt.

Vízügyi szakemberek többször hangsúlyozták, hogy kiskorú gyermeket kizárólag szigorú felügyelet, az időjárás figyelembe vétele mellett engedjék a vízbe! – emlékeztetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló