Baleset az M1-es autópályán, több kilométeres a torlódás

Máshol munkavégzés miatt terelik a forgalmat.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Grébics pihenőhely után baleset történt - közölte az Útinform.

A 71-es km-nél a belső sávot lezárták, több kilométeres a torlódás.

Az M1-es autópályán a főváros irányába, Biatorbágy térségében munkavégzés is folyik. A 16-os és a 14-es km között új fix terelést alakítottak ki, aszfaltozás miatt a belső sávot lezárták, torlódik a forgalom.

Ezen kívül:

 • Az M1-es autópályán, a lébényi szakaszon, a 135-ös és a 143-as km között, felújítási munka miatt mindkét oldalon sávlezárásra és terelésre lehet számítani.
 • Győr elkerülő szakaszán, tart még a Rába-híd felújítása, a 123-as és a 129-es km között szintén mindkét irányban forgalomkorlátozásra készüljenek!
 • A komáromi szakaszon, a 85-ös és a 93-as km között új fixterelést építettek ki. Budapest felé a külső sávot lezárták, a forgalom a belső illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Hegyeshalom irányába, a külső és a leálló sáv járható.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos