Balesetek figyelmetlenségből

Több kisebb baleset is történt Szombathelyen. Újabb koccanás történt a Március 15. téren és a 87-es úton is deformálódtak az elemek.

Állítólag mindkét sofőr zöldön hajtott át a Március 15. téren lévő ötös kereszteződésben, mégis egymás elé kerültek a járművek. Azt, hogy valóban így történt-e, vagy valaki elnézte a lámpát azt majd a vizsgálat megállapítja, cikkünk megjelenésekor még tart a helyszínelés. Szerencsére csak a kocsik törtek. A kereszteződés azonban régóta okoz bosszúságot az autósoknak, ezt a körforgalom megépítése Körforgalom épül a szombathelyi Március 15. téren 2010. March 21. 09:17 orvosolhatja. Érdekesség, hogy bár a belvárosról van szó, a koccanások és gyalogosgázolások mellett ütöttek már el őzet Két őzet ütöttek el Szombathely belvárosában négy nap alatt 2007. May 02. 14:00 is ebben a kereszteződésben.

Újabb baleset az ötös kereszteződésben
Újabb baleset az ötös kereszteződésben
Tánczos Mihály

A 87-es főúton a gyöngyöshermáni elágaznál két Volkswagen ütközött. A vasszécsenyi sofőr által vezetett jármű balra akart kanyarodni, de vezetője nem vette észre a szemből szabályosan érkező VW Polo-t. A balesetnek két könnyű sérültje volt.

Baleset a 87-es úton, a gyöngyöshermáni kereszteződésnél
Baleset a 87-es úton, a gyöngyöshermáni kereszteződésnél
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Nők karamboloztak nőnapon Szombathelyen

Egy Ford Escort vezetője nem adta meg az elsőbbséget a védett úton közlekedő Suzuki Swift-nek és frontálisan ütköztek a kereszteződés közepén.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló