Balf: Már úszik a bezárt palackozóüzem

Eltömődhetett a Zsolnay savanyúkút lefolyója, így a víz kifolyik a kútból, már gyakorlatilag az egész pavilon egy vékony vízrétegben áll.

Lehet ennél kattintásvadászabb egy cikk? Aligha. Balf ugyanis akár a fürdőben is úszhatna, most viszont nem erről van szó. Sokkal inkább -a- savanyúkútról, a Zsolnay-féléről. A (bezárt) palackozóüzem előtti ivókút lefolyója ugyanis eltömődött, így az összes víz, ami nem az emberek palackjaiban landol, lefolyik a díszkőre, és jelenleg gyakorlatilag az egész pavilon egy kisebb vízben áll.

Enyugat.hu

Talán ennek is köze lehet ahhoz, hogy jelenleg az ásványvizet nem palackozzák, így a földi halandók számára megnyitott víznyerő helyekre is több víz jut a kelleténél. Apropó, a palackozóüzemben legutóbbi cikkünk óta sincs semmi változás, az udvarát pedig felverte a gaz. Legutóbbi cikkünk óta egyébként annyi új információ áll rendelkezésre a bezárással kapcsolatban, hogy az üzemeltető a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség megkeresésére sem reagált, nem csak a miénkre nem.

Enyugat.hu
A palackozóüzem környékét felverte a gaz
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló