Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most kezdődik a, most kezdődik a tánc - Bálok 2014.

Talpra magyar, talpra Vas megye! Frissítettük a báli beharangozókat! Lehet bátran kattintani!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aki szeretné lemozgatni az ünnepek fáradalmait és megmutatni a Jézuskától karácsonyra kapott alkalmi ruháját, még semmiről sem maradt le. Hamvazószerdáig meg sem állunk, a megyében szerteszét, főként foglakozási csoportokra lebontva megannyi farsangi mulatság vár. Íme hát a 2014-es báli menetrendünk, amit folyamatosan frissítünk, úgyhogy érdemes lesz időről-időre rákattintani.

Vasi Megyebál 2013.
Nagy báli összeállítás - Harmadik képgalériánk
Tánczos Mihály

Bálsoroló 2014

Horvát bál (január 18. 18:30-tól @ Bük, Fürdő Étterem)

Horvát Bál a Tó Vendéglőben
Horváth Balázs

Latinos Városi Bál Sárváron (január 18. 19:00-tól @ Sárvár, Gárdonyi Iskola Sportcsarnok)

A talpalávalót a Galaxy Tánczenekar szolgáltatja.


Iparos Bál (január 18. 19:00-tól @ Kőszeg, Hotel Írottkő)

Ahol a Partyzona Zenekarral bulizhatunk. Fellépnek: Dance Jam, Horváth Meggie. Svédasztalos menü hideg, meleg ételekkel, salátákkal, desszertekkel. (Éjfélkor töltött káposzta és tombola.) Belépődíj: 5.900 Ft


Bersek Bál (január 18. 19:00-tól @ Kőszeg, dr. Nagy László EGYMI díszterme)

A Bersek József Általános Iskola szeretettel vár mindenkit 2014. január 18-án tartandó hagyományos, már XIV. Bersek-báljára. A műsort a BE-JÓ Táncegyüttes korcsoportjai és a szülők-tanárok közös meglepetéstánca szolgáltatja, a remek hangulatról a vasvári Kócos Ördögök Zenekar, a finom vacsoráról pedig az Aranystrucc Étterem gondoskodik.


Farsangi bál Kőszegen (január 25. 19:00-tól @ Kőszeg, Béri Balog Ádám Általános Iskola)

A Béri Balog Ádám Általános Iskola tantestülete és szülői munkaközösségének mulattsága.


Vasparipa bál (január 25. 19:00-tól @ Körmend, Korona Étterem)

A hagyományos Vasparipa Bálon (Motoros Bálunk) zenél a Zenél: Csuta duo. Vacsora 20:00-tól, éjfél előtt tombola sorsolás!


Iparos Bál (február 1. 19:00-tól @ Bük, Fürdő Étterem Étterem)


V. Orient-tál Jótékonysági bál (február 7. 19:00-tól @ Szombathely, Palace Cafe & Restaurant)

Védnök: Marton Zsolt Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere
Házigazda: Papp Tibor
Zene: Meggie és az Epizód

Program: 18:30 óra Kapunyitás
19:00 Vacsora „Terülj-terülj asztalkám"
21:00 óra XV. Apollinaris Legio Kleopátra birodalmában
23:00 óra Orientális táncbemutatók
24:00 óra tombolasorsolás
01:00 óra szabad rázású csípőbajnokság
Orient-Tál Bál 2014 Szultán és Szultána megválasztása.

Folyamatos programok az est folyamán: JÓSDA, VÍZIPIPA ( aromásított kövekkel! )

Az Orientál-Bálon természetesen nem maradhat el Dunántúl legkiemelkedőbb hastáncosainak szemet gyönyörködtető műsora sem. Éjfélkor tombola-sorsolás dönti el, kié lehet a "Kelet mesés kincse", ezt követően indul a szabadrázású csípőbajnokság, melynek során kiderülhet, kié lehet a megtisztelő Szultán és Szultána cím. A bálozók a belépőik megvásárlásával a Kézfogás a gyermekekért Szociális Egyesületet támogatják.

Orient-tál Jótékonysági Bál 2013.
Tánczos Mihály

Fürdő bál (február 8. 18:00-tól @ Bük, Gyógyfürdő, Pihenőtér)

Nyakunkon a báli szezon! 2014-ben a farsangi szezon jócskán ad időt a bálok megrendezésére, hiszen az előző évihez képest jóval hosszabbnak ígérkezik. A Büki Gyógyfürdő Zrt. az idén is készül báljára, melyre hagyományosan minden év február második hétvégéjén kerül sor. A Fürdőbál hűséges törzsközönsége mellett a rendezők szívesen látják vendégül azokat is, akik kedvet éreznek egy hangulatos, nívós, zenés, társas összejövetelre farsang idején a gyógyfürdő jól bevált pihenőtéri épülettömbjében. A fürdő legfontosabb kapcsolati tőkéjét felvonultató bál február 8-án 21. alkalommal nyitja meg kapuit közönsége előtt. A jó hangulatról Sólymos Tóni, valamint az ugyancsak jól ismert Helios Együttes gondoskodik. Természetesen nem maradnak el a szórakoztató játékok, az ínyenc falatok, az italkülönlegességek sem. A Bük Turizmusáért Díj ezúttal is átadásra kerül.

Fürdőbál
Nyugat.hu

Vacsorajegy a Büki Gyógyfürdő Zrt. titkárságán igényelhető, melynek ára a másnapi fürdőbelépővel együtt változatlanul 9.000 Ft.Legyen Ön is a vendégünk!


Vadászbál (február 15. 18:00-tól @ Bük, Fürdő Étterem)

Vas Megyei Vadászbál - 2013.
Tánczos Mihály

Jelmezes Fúvós Farsangi Bál Kőszegen (február 15. 19:00-tól @ Kőszeg, Balog Iskola Sportcsarnoka)

Jelmezes Fúvós Farsang Kőszegen
Tánczos Mihály

Kőszeg Város Fúvószenekara szeretettel meghív minden érdeklődőt a 2014. február 15-én, 19.00 órakor a Balog Iskola Sportcsarnokában megrendezésre kerülő Jelmezes Fúvós Farsangi Bálra. A tánczenét a soproni Music Café zenekar szolgáltatja. Belépőjegy csak elővételben vásárolható. Információ: a zenekar tagjainál, illetve a 06209311227-es telefonszámon.


Valentin bál Muri Enikővel (február 15. 20:00-tól @ AGORA - Művelődési és Sportház)

Február 15-én, szombaton 20.00 órától az AGORA - Művelődési és Sportházban a táncoslábú szerelmeseket Muri Enikő (X – Faktor), és Csenki Attila (Dumaszínház) szórakoztatja. Közreműködnek a Savaria TSE táncosai. A zenét egész éjszaka a Cabo Wabo Party Band szolgáltatja. Jegyek 3.800,- Ft-os áron válthatók az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ Jegyirodájában. (9700 Szombathely, Belsikátor 1., Tel.:94/511-266)

Valentin Bál
Nyugat.hu

Asszonyfarsang (február 15. 19:00-tól @ Bük, Sportcsarnok)

Részletek itt...


Hajnalcsillag Néptáncegyüttes farsangi bálja (február 22. @ Kőszeg)


Horgászbál(február 22. 18:00-tól @ Fürdő étterem)


Farsang a szakonyi Kemencés Csárdában (február 22. @ szakonyi Kemencés Csárda)

Lesz Retro DJ és Karaoke, fatálas vacsora, desszert, fogadó ital és éjféli vacsora. Megjelenés jelmezben, a legjobb jelmezeket díjazzák is! Jegyek elővételben korlátozott számban kaphatók. Ár: 4.900 Ft/fő Érdeklődni itt lehet.


Büki Farsang (március 1. @ Bük, Művelődési Központ)


Concordia Bál (március 1. @ Kőszeg)

A báli szezonon túl sem áll le az élet, film, színház muzsika egy helyen itt, a programajánlóban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Szavazzuk meg, ki legyen az Év Vasi Embere!

Íme, a hivatalos, kibővített, tizenkettes toplista. A kérdés pedig az: ki legyen közülük a 2013-as év vas megyei év embere?

Vasi Megyebál képeken és videón

A vendégek érkezésétől a tombolasorsolásig nyomon követtük a Vasi Megyebált. Azt is, hogy ki nyerte el az Év Vasi Embere 2012. címet.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Programajánló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra