Bana Tibor is felszállt a Jerusalema-táncvonatra

A Közösen Vas Megyéért Egyesület és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület felismerte a lehetőséget.

Már számolni sem tudjuk, hogy hányan vállalták be Új szintre emelték a szombathelyi kanizsais tanárok a Jerusalema-kihívást 2021. May 20. 20:32 Vas megyében az úgynevezett Jerusalema-kihívást, ami most már hetek, hónapok óta tartja lázban és mozgásban a világot.

Sikerének titka – az alapslágeren kívül – az üzenet egyszerűsége: megmutatni, hogy a nehéz élethelyzetekben is van boldogság.

Hogy mennyire van nehéz élethelyzetben a Közösen Vas Megyéért Egyesület és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy eddig kevés politikus vállalta be a táncot.

Bana Tibor független országgyűlési képviselő és a hozzá köthető egyesületek igen, hogy aztán váltakozó helyszíneken mozogjanak a zenére.

A politikus nem is igazán titkolja, hogy kampányfogásról van szó, merthogy a tánc szórólapozással és a választókkal való találkozásokkal váltakozik.

Bana Tibor eredetileg Szombathelyen mérette volna meg magát az előválasztáson, de a közelmúltban bejelentette Bana Tibor választókerületet vált, már nem Szombathely, hanem a vasi 3-as körzet képviselője szeretne lenni 2021. April 20. 14:29 , hogy a körmendi választókerületben lesz jelölt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video