Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bana Tibor befutó helyen a Jobbik listáján

A 18. helyet kapta, ami valószínűleg országgyűlési mandátumot ér majd. Balassa Péter az 53-dik a listán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A fiatal szentgotthárdi jobbikos képviselő 2010-ben került be az országgyűlésbe, és akkor is az országos listán szerzett mandátumot. A Jobbik ma hozta nyilvánosságra az idei választásokra érvényes országos listáját, és ott a 18. helyet kapta.

Egyéniben nincs esélye

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Bana Tibor egyéniben is indul Ők már biztosan indulnak a választásokon 2013. December 18. 08:03 , Vas megye 3. választókerületében, Körmend, Vasvár, Szentgotthárd térségében. Itt a Fidesz V. Németh Zsoltot indítja, a Republicon Intézet nem olyan régi mandátumbecslése Szombathelyen esetleg nyerhet a baloldali ellenzék 2014. January 31. 09:10 biztos fideszes győzelmet jelez. Azt már tudjuk, hogy a baloldali ellenzéki összefogás Wrzava Pált támogatja, az LMP pedig Baracska Pétert indítja Elég az országot lerabló kétoldali elit maffiamunkájából! 2014. January 20. 17:56 .

Bana Tibor
Garai Antal Atom

A közvélemény-kutatási adatokon alapuló számítások szerint a Jobbik 20-25 mandátumot szerez majd az országos listáról. Listájuk első 25 helyén jelenlegi képviselők szerepelnek, az élen a párt ismert országos vezetői, Vona Gábor, Balczó Zoltán, Volner János, Dúró Dóra, Sneider Tamás, Z. Kárpáti Dániel, Gyöngyösi Márton.

Balassa marad Szombathelyen

Több jelenlegi képviselő azonban – a hivatalos infó szerint – saját kérésre kimarad a befutónak számító helyekről. Ilyen például Murányi Levente és Pörzse Sándor. És egyáltalán nincs fent a 116 fős listán Gaudi-Nagy Tamás és Zagyva György Gyula.

Balassa szimbolikus helyet kapott a listán
Garai Antal Atom

A szombathelyi Balassa Péter az 53. helyet kapta, ami biztosan nem hoz neki parlamenti mandátumot, a Jobbik őt indítja egyéniben Ők már biztosan indulnak a választásokon 2013. December 18. 08:03 Vas megye 1. választókerületében, vagyis Szombathelyen, ahol Hende Csabával és Nemény Andrással kell megküzdenie. Úgy tűnik, Balassára továbbra is az önkormányzati munkában számít a pártja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyen esetleg nyerhet a baloldali ellenzék

Egy mandátumbecslés a billegő körzetekhez sorolta a vasi 1. választókerületet. Körmenden biztos a Fidesz győzelme.

Elég az országot lerabló kétoldali elit maffiamunkájából!

A vasi zöldpárti jelöltek megüzenték, hogy 2014-ben is "Lehet más a politika". Schiffer András pedig behúzott a nemzeti cinizmusnak és az álbaloldalnak egyaránt.

Vas megyében nem lesz DK-s képviselőjelölt

A nagy ellenzéki összeborulás nem érinti a vasi képviselőjelölteket. Talán Neménynek és Szücs Gábornak fájhat a feje egy kicsit.

Ők már biztosan indulnak a választásokon

A Vas megyei országgyűlési képviselőjelölteket listázzuk, persze, még várható több bejelentkezés is.

Befutó helyen két szombathelyi MSZP-s politikus

Nemény András és Szücs Gábor mindenféle számítás szerint 2014-ben bejut az országgyűlésbe. Ipkovich György nincs a párt listáján.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés