Bana Tibornak hiányzik Ipkovich György

Pártalkuk helyett valódi képviseletet a választókerületben élőknek - mondja.

Bana Tibor képviselőjelölt közleményt juttatott el lapunkhoz Ipkovich György visszalépése/lépetése Ipkovich György visszalépett az előválasztástól 2021. September 10. 17:02 kapcsán:

"Tegnap, a Körmenden rendezett előválasztási képviselő-jelölti vita előtt érkezett a hír, hogy az MSZP-P és a Momentum háttéralkujának köszönhetően visszaléptetik a szocialista párt jelöltjét, Ipkovich Györgyöt a momentumos induló javára.

Rendkívül szomorúan fogadtam a hírt, hiszen jómagam egy demokratikus versenyt szem előtt tartó előválasztásra készültem, ahol szerettem volna megmérkőzni Szombathely volt polgármesterével is, aki betegségét követően is kitartóan kampányolt az elmúlt időszakban választókerületünkben.

Sajnálatosnak tartom, hogy a pártok budapesti füstös szobákban meghozott döntései sok szavazót bizonytalanítanak el és sokakban ássák alá a bizalmat az előválasztással kapcsolatban. Ezúton szeretném megkérni a pártokat, hogy ne egymással való mutyizásra vagy rivális pártok kijátszására fordítsák az energiájukat, hanem arra, hogy megtaláljuk azt a jelöltet, aki valódi képviselet tud nyújtani a körmendi-szentgotthárdi választókerületben élők számára 2022 után is.

Köszönöm Ipkovich György eddigi munkáját és sok sikert kívánok neki a továbbiakban! Sajnálom, hogy nem mérkőzhettünk meg.

Bana Tibor, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje”

A Nyugat.hu képviselőjelölti vitája itt nézhető meg Élőben a Nyugat előválasztási jelöltvitája Körmendről 2021. September 10. 17:13 újra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet