Ipkovich György visszalépett az előválasztástól

Így csak ketten mérettetik meg magukat a 3-as számú Vas megyei választókerületben.

Lapunk helyszínen lévő munkatársai azt jelentették, hogy Ipkovich György nem vesz részt a ma délutáni körmendi előválasztási vitán Pénteken a Nyugat újabb előválasztási vitája Körmenden a 3-as választókerület jelöltjeivel 2021. September 06. 19:20 , mert visszalépett a jelöléstől.

Lapunk kereste Ipkovich Gyögyöt, de eddig sem őt, sem kampánystábját nem érte el.

Ipkovich György
Mészáros D. Zsolt

A Telex.hu úgy tudja, hogy Ikovich visszalépése egy nagyobb megállapodás része. Az MSZP az országban öt helyen léptette vissza jelöltjeit a Momentum javára.

Ez esetünkben azt jelenti, hogy Vas megye a 3-mas számú választókerületében Bana Tibor és Pleva Dániel száll ringbe a jelölésért, és közülük kerül ki, ki lesz a Fidesz kihívója. Az MSZP-Momentum megállapodás elvileg az utóbbinak kedvez.

Frissítés:

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy Ipkovich György részt vesz a ma délutáni élő körmendi vitán. Ugyanakkor a vita elején bejelentette, hogy a budapesti pártvezetések megegyeztek az ő visszalépéséről. Ő ma tudta ezt meg, és fegyelmezetten tudomásul veszi. Tényleg érdemes átkattintani Élőben a Nyugat előválasztási jelöltvitája Körmendről 2021. September 10. 17:13 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet