Élőben a Nyugat előválasztási jelöltvitája Körmendről

Előválasztási vita: Vas megye 3. választókerületének jelöltjeivel

/

letöltés 186.51MB
Bana Tibor, Ipkovich György és Pleva Dániel ütköztette véleményét és programját.

Körmenden, a Halászcsárdában tartotta legújabb jelöltbemutató vitáját a Nyugat. Vas megye 3. választókerületében (Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Őrség, Jánosháza és környékük) három jelölt indul:

 • Bana Tibor (Mindenki Magyarországa Mozgalom, Közösen Vas Megyéért Egyesület)
 • Ipkovich György (MSZP)
 • Pleva Dániel (Momentum, DK)
 • A jelölteket nemrég már bemutattuk Volt nagyvárosi polgármester, kiugrott jobbikos, őrségi állatorvos 2021. September 09. 15:42 , itt most élőben követhették a Körmenden, a Halászcsárdában zajló vitát.

  A beszélgetés meglepő fordulattal kezdődött.

  Az 1-es választókerület (Szombathely és térsége) jelöltjeinek vitája a múlt héten volt Ilyen volt a Nyugat.hu szombathelyi előválasztási vitája 2021. August 30. 16:08 . A 2-es választókerületben (Sárvár, Kőszeg, Celldömölk és térsége) indulók szeptember 16-án 18 órától vitáznak a Nyugat podcastjében, amit a Nyugat Facebook-oldalán közvetítünk majd élőben.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet