Élőben a Nyugat előválasztási jelöltvitája Körmendről

Előválasztási vita: Vas megye 3. választókerületének jelöltjeivel

/

letöltés 0.00MB
Bana Tibor, Ipkovich György és Pleva Dániel ütköztette véleményét és programját.

Körmenden, a Halászcsárdában tartotta legújabb jelöltbemutató vitáját a Nyugat. Vas megye 3. választókerületében (Körmend, Szentgotthárd, Vasvár, Őrség, Jánosháza és környékük) három jelölt indul:

 • Bana Tibor (Mindenki Magyarországa Mozgalom, Közösen Vas Megyéért Egyesület)
 • Ipkovich György (MSZP)
 • Pleva Dániel (Momentum, DK)
 • A jelölteket nemrég már bemutattuk Volt nagyvárosi polgármester, kiugrott jobbikos, őrségi állatorvos 2021. September 09. 15:42 , itt most élőben követhették a Körmenden, a Halászcsárdában zajló vitát.

  A beszélgetés meglepő fordulattal kezdődött.

  Az 1-es választókerület (Szombathely és térsége) jelöltjeinek vitája a múlt héten volt Ilyen volt a Nyugat.hu szombathelyi előválasztási vitája 2021. August 30. 16:08 . A 2-es választókerületben (Sárvár, Kőszeg, Celldömölk és térsége) indulók szeptember 16-án 18 órától vitáznak a Nyugat podcastjében, amit a Nyugat Facebook-oldalán közvetítünk majd élőben.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet