Bayerék oroszországi odaútjára indult gyűjtés

„Nem engedhetjük, hogy vágyaik ne teljesüljenek."

„Magyar propagandisták hazatérése a Szovjetunióba” címmel indított adománygyűjtést a Hírtv Sajtóklub című műsor résztvevőinek Bakai Ádám, a Momentum politikusa – szúrta ki a 444.hu .

A politikus azért gondolja ezt, mert a Sajtóklub című műsorban Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról értekeztek, érdemes lenne elmenni tanulmányútra Oroszországba, hogy kideríthessék, a szankciók ellenére nem mennek rosszul a dolgok a fényes diktatúrában.

Bakai Facebook-bejegyzésében a következőket írja: „Gyűjtést szervezünk a Moszkvába, Szentpétervárra és Novoszibirszkbe utazni vágyó 4 propagandistának: Bencsik Andrásnak, Bayer Zsoltnak, Gajdics Ottónak és Néző Lászlónak, hogy szeretett vezérüket meglátogathassák, és élvezhessék a szankciók sújtotta orosz mindennapokat. Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát. Üljünk fel egy repülőre így négyen! Üljetek, fizetjük az odautat!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet