Beindult a rendszámtáblabiznisz

Milliókért árulnak egy új magyar rendszámot.

Július 1-jén kezdték el kiadni az új, négy betűből és három számból álló rendszámokat, és már meg is érkeztek az első igénylések is az egyedi rendszámokra.

Úgy tűnik, hogy már el is kezdték kiküldeni a megrendelt, különleges magyar rendszámokat, és egyesek már áruba is bocsátották őket az interneten.

A vezess.hu szúrta ki, hogy az IIIIII-1 rendszámot 3,5 millióért árulja a tulajdonosa. Mint a hirdetésben írja, "a képen látható egyedi rendszám prémium kategóriás autóra eladó."

Rendszámbiznisz
autoszektor.hu

A portál emlékeztet: az egyedi rendszámok legálisan adhatók-vehetők, az új tulajdonosnak az átírás is ugyanannyiba kerül, mint amennyit először fizettek a különleges rendszámért.

Vagyis egyéninél 112 450 forint, egyedinél pedig 435 000 az összeg. Ez vagy benne van az árban, vagy a vevőnek utólag kell kifizetni, megegyezés kérdése.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság