Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bejött a vasárnapi nyitás, megteltek a szombathelyi parkolók

Ha nem is hozzák a péntek délutáni zsúfoltsági szintet, de kijelenthetjük, van igény a vasárnapi nyitva tartásra. Most Ön is szavazhat erről!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy héttel ezelőtt mi sem gondoltuk volna, hogy ezen a szeles-borús vasárnapon elszaladhatunk a boltba ha úgy hozza a szükség, de hát ez van. A nép szava még mindig a nép szava. Van, ami elől még Orbánék is megfutamodnak Orbánék megfutamodtak: visszavonja a kormány a vasárnapi boltzárat 2016. April 11. 12:27 . Ahogy arról pénteken beszámoltunk, több bolt azonnal reagálni tudott Ezek a boltok már most vasárnap nyitva lesznek Szombathelyen 2016. April 15. 19:24 , így már a mai vasárnapon is sikerült kinyitniuk.

Vasárnap nyitva a Körmendi úti Aldi
Az ebédhez hiányzó lisztet az Aldiban is beszerezhette ma, aki akarta
BZ

Megnéztük hát, mi a helyzet vasárnap ebéd előtt a parkolókban. Ami azt illeti, nem csalódtunk. Úgy tudjuk, volt, akinek különösen jól jött a mai nyitás, az elromlott hűtőt még vasárnap pótolni tudta.

Kinyitott a Tesco
Kinyillott a pityp... Tesco
BZ
Kinyitott a Tesco
BZ
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra